Укупно приказа странице

недеља, 25. септембар 2011.

Skromna kolekcija China Glaze lakova... :)

Dakle, postala sam bas opsednuta China Glaze lakovima za nokte. Sreca moja da ih u mom gradu ima, a osecam da mi se blizi bankrot, jer su toliko lepi da ne mogu da im odolim :)


Za one koji bi voleli da ih kupe, a ne znaju kako - kod nas ih uvozi firma Aleksandar, oni su iz Novog Sada, imate ih u BG-u, a i kod mene u Nisu :)


Za sada je moja kolekcija i vise nego skromna, imam samo 5 komada, ali srecna sam, jer znam da ce se siriti sve vise i vise :)


Za sada cu vas upoznati sa mojim miljenicima, i odmah vam se izviniti za kvalitet slika.


Koji su vase omiljeni China Glaze lakovi?


Sa leva na desno - Secret Peri-Wink-Le, Re-Fresh Mint, Custom Kicks, Empowerment i Pool Party
 Meni su se lakovi pokazali kao veoma postojani, a kvalitetom sam vise nego zadovoljna. Svaki sam nosila barem po 5 dana, osim drugog po redu, njega imam trenutno na noktima evo cetvrti dan. :)



6 коментара:

  1. Samo napred, imaš i moju podršku :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala punooooo, videcemo kako ce biti tek, meni je sve ovo novo, tek ucim :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj mintac zeleni Re-Fresh Mint mi je najlepsi!:) Probaj malo da prosiris ovu kolinu sa tekstom da bude preglednije za citanje:)

    ОдговориИзбриши
  4. Verovatno cu izbaciti novi post veceras, ili ujutru, posto sam malopre dosla iz grada i kupila jos lakova, a i mozda cu predstaviti citavu kolekciju :) Nije velika, ali meni puno znaci :) Hvala na savetu, nova sam, jos ucim, i svaka kritika mi znaci :) Veliki pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  5. Super kolekcija :) bas smekam ovih dana Custom Kicks, ocu, necu, ne mogu da se odlucim. I Pool Party me mani.
    Generalno, stvarno im je tesko odoleti, prelepe boje, ogroman izbor, svaki put kad odem do njihove radnje kupim 2-3 nova, uvek neplanirano naravno ;)

    Srecno sa blogom, lepo je da nas ima sto vise :)

    ОдговориИзбриши
  6. Custom Kicks je zaista divan lak, prelepa zelena boja, jedan sloj je dovoljan da sve prekrije! Toplo ga preporucujem, mislim da divno deluje na svakoj ruci. :) Pool Party je takodje prelep, ali to je neon nijansa, on dodje do izrazaja tek kada izadjete na dnevno svetlo :) Tada jednostavno se ne dize pogled sa noktiju, apsolutno predivno! :)

    Hvala puno, bas mi je drago da vidim podrsku, veze nemam sa blogovima i ovo je za mene skroz nova stvar, pa je lepo videti da te neko podrzava :)

    ОдговориИзбриши